Pages

Permata Hati

Monday, April 9, 2012

A million thankz to Nurul Syuhadah Ariadi..


Salam smua.. :) nmpak tajuk post at atas tuh...?million thankz to Adah coz dah tolong zaty settlekan probs brkenaan blog zaty arituh...zaty pening tgok blog zaty arituh tenkz God ade Adah tlg 'make-up' blog zaty blek..huhu..Mcm2 la dye wat utk cntekkn lg blog zaty..Zaty ta sruh pun dy wat jugak,tmbah cantek la blog zaty..

Assalamualaikum yg kat atas nih pun Adah jugak yg tukakan untuk zaty..Hoho..dy nih baik sgtlah dgn zaty..
Teringat dlu2 mmg zaty dingin je dgn dye bukn ape mase tuh zaty rase cam bingung knp Adah nak sgt berkawan dgn zaty..Btw,she's so kind n ta salah lau zaty terime salam perkenalan drinye..Tenkz ye Adah even kte ta pernah brtemu face 2 face lg,tp Adah wat mcm kite dah knal lama..

InsyaAllah,one day zaty cbe carik mase trluang untk kte jumpe n spent time mcm BFF ye..u know,like wtch movie,mkan2 n shopping..huhu.mesty sronok kn dapat hang out same2...?tnggu hari trsebut..

Reach Adah at : Nurul Syuhadah Ariadi


3 comments:

  1. InsyaAllah , hope the day will coming soon :))

    Kdg2 satu prhbgn itu perlu dimulakan dgn kedinginan :)

    Baru trase manisnye erti sbuah prshabatan .

    ReplyDelete
  2. yup2....:) tol 2 Adah...huhu..

    ReplyDelete
  3. ehhh, awakkk ! :') Kita rindu. awat sepi semacam lately ? Kte bw kat blog awk tetiap hari, tak de entry baru pn. so kita baca laa semua entry lepas2 blek, then terjumpa entry ni. wooo, nges sudah bce entry ni. hm hm. byk sgt dugaan kt hbgn kita. kdg2 giveup and pnt sgt2. tp dlm prshbtn kena ikhlas kan ? My lesson is, never or ever listen to others talking about us ! :D

    Nnti senang-2 jenguk blog Adah yg emm emm, yg semakin membosankan tuh. Y___Y

    *mood sebak sgt2 pg2 buta ni.

    ReplyDelete

Komen lah sikit sayang sekalian :)