Pages

Permata Hati

Thursday, April 12, 2012

My Last BB1M ..( gunakan sebaiknya )


Hype..entry yg ketiga untuk harini..Zaty nak tanya siapa yg masih ada lg baucar yg tak digunakan lagi??
Zaty still ade lagi satu baucar yg tak sempat zati guna..Lagi 2 baucar buku nih zaty dah gune habis dah at MpH Mid Valley arituhh..habisla zaty pulun novel,buku nota laa n belikan buku revision untuk adik zaty..
Bukan ape,zaty jenuh jugak carik buku yg berkaitan dgn course zaty tp susah nak cari n harganya mahal sgt.Takut tak cukup nilainya dgn baucar nih je...huhu..So,zaty sempat guna 2 baucar jelah mse at Mid tu.
My lover pon tunaikan 2 baucar die mase hari yg same kitorang hang out ke Mid.
Bila zaty dapat taw dari berita yang tarikh penggunaan BB1M nih dilanjutkan ke 30 April 2012 ni,Alhamdulillah laa sempat lagi zaty tebus baucar ni..
Bolelah zaty beli test pad n alatulis nak start semester baru nanti..see??tak payah kuarkan duit..Alhamdulillah,tenkz to goverment Malaysia bg baucar BB1M nih untuk student cam kitorang.
Harap2 korang yg lain pon dah gunakan BB1M nih dengan sebaiknya yaa..
K..daaa..
One last BB1M..dah basah kena hujan..











3 comments:

  1. awak bb1m tu blh tunaikan ke? kat mna?

    ReplyDelete
  2. awak,, BB1M tu blh tukar cash ke? nak tukar kat mna

    ReplyDelete

Komen lah sikit sayang sekalian :)