Pages

Permata Hati

Thursday, December 6, 2012

Cik Lyeen's Giveaway ~


Hai2..Assalamualaikum.. :) Double Woww...jumpa korang lagi untuk kali kedua harini..huhu..Zaty nak join GA nh dari blogger Cik Lyeen..What a nice blog,sangat cute miut lahh..
 
 
Cara-cara nak join GA nih :-

1 : Letak tajuk GA kita dulu, " Cik Lyeen's Giveaway"
2. Copy dan paste je banner ni kat entry u olss.
3. Taglah dua, tiga, empat atau seberapa banyak blogger yang u olls nak. Sorang pun takpa janji dorang tahu yang dorang tu kena tag..:D
4. Siap!
5. Copy and paste link entry u olls tu kat dalam entry GA Lyeen yang ni ok.
 
SYARAT PENYERTAAN
1.Follow blog Lyeen dan Blog Lyz dengan ketulusan.
2.   LIKE pada page sponsor berkenaan:
ADD/Subscribe

HADIAH-HADIAH
Tudung Bawal Balqis/Roses
Syria Balqis/Roses
Shawl Half Moon Sakura
 Shawl Tiara
Shawl Sophie
Tudung Chiffon
Tudung Bawal Pelangi
Tudung Bawal Checkers
Tudung Bawal Beads/Buttons
Tudung Bawal Printed
Syria Chiffon 
Pashmina
Inner
Boleh KLIK SINI untuk tengok gambar-gambar hadiah

KATEGORI HADIAH
2 Peserta bertuah
2 Top Referral
2  Entry tag paling banyak
2 Entry paling banyak komen 
2 Entry hebat, comel, bergaya
Tarikh Tutup: 31 Disember 2012
Korang2,support GA nih,coz ini first GA dari Cik Lyeen so jom kite join ramai2 okeyhh ! Hadiah utk Cik Lyeen as mensupport cupcake dye hehe :)
Hari-hari makan kek cawan,
Kek cawan dari Kedai Salyn,
Moga-moga dapat berkawan,
Sekali menang GA dari Cik Lyeen.
(pantun yg ku sediakan secara spontan utk Cik Lyeen)

Okeyh guys, babai :) XOXO :p Zaty
 
 

26 comments:

  1. Assalamualaikum,
    Salam cupcakes..:)

    Lyeen dtg sini nk wish thanks sgt sebab sudi join GA first Lyeen ni.. Good luck n happy blogging taw..:D

    Lyeen dah update senarai peserta kat sini http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-cik-lyeens-giveaway.html

    Silalah bw, sebab Lyeen ada hadiah utk entry banyak komen..

    Lyeen bagi cupcakes 3 kat sini..:)

    nota comel: sedap je cupcakes tu..:) sweet je pantun..hhee..thanks..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam :)

      U r welcome Lyeen..huhu..okeyhh..

      Delete
  2. salam...
    eyna dtg dr GA yg sme
    meh singgah blog eyna
    http://eynavsnanie.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam :)

      tQ eyna dtg cnie :) zaty pn da singgah blog eyna ..

      Delete
  3. Salam, hiii > . <
    Saya dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam)
    dari segmen yang sama <3
    Jom BW ke blog saya jugak :D
    http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway_6.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam :) hii !!

      TQ singgah cnie,zaty da snggah sane n follow..

      XOXO zaty :P

      Delete
  4. singgah sini :D
    jom join GA nie. Syarat mudah, hadiah menarik !!

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazurah.html

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/iras-speechless-giveaway.html

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/iezah-last-giveaway-2012.html

    jemput singgah dan tinggalkan 'lovely note' di entry nie :)

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam :) oraitt amiera..insyaAllah..zaty singgah blog amiera yaa..

      Delete
  5. http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segmen-by-cik-lyeens.html

    sila lah komen dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  6. hye...
    iema dtg dr GA yg sme
    meh singgah blog iema
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. hi dear .saya dari kumpulan 16 .dari segmen yang sama.jom bw dan visit saya pulak comelll :) http://amnas-amin.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi :) tQ yaa..nty sy singgah blog kmu lak..oraitt !

      XOXO : zaty :P

      Delete
  8. Hai! Visit dari segmen yang sama!
    http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    Nak dibloglist selama 3 bulan dan tambah followers? Jom join segmen pertama atiQah ni! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

    ReplyDelete
  9. jaa datang dari segmen yg sama...gud luck and happy blogging ya!

    http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. jaa datang dari segmen yg sama...gud luck and happy blogging ya!

    http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. Dari GA yang sama.. jom balas kunjungan.. TQ ye and all the best!

    http://www.ladyainaa.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari GA yang sama , kumpulan 1 , cupcake chocolate ..
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    *sila abaikan jika sudah follow .. tq .. =)

    ReplyDelete
  15. DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
    dari GA awesome tu
    jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak..scroll bawah sikit baru jumpa button follow

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    tlg like juga entry tu ye :P

    ReplyDelete
  16. Hye!!Datang dari segmen yg sama. Jom singgah ke blog wawa pulak~

    http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  17. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama jemput singgah+komen blog saya^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum. Singgah dr GA same.. Dah follow tau, jangan segan2 meh follow sue balik. Ahaks!
    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    nak hadiah meletop tak??

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/meletop-end-year-giveaway-by-panda-comel.html

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/exclusive-giveaway-by-double-a.html

    Oh yea, 1 more. Ada rasa nak mengarang cerita tak? Maghi,maghi. Pakat ramairamai kito berseni!

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-love-story.html

    Jom! Hadiah menanti! Ada rezeki, InsyaAllah. Taknak join pon, sudi-sudilah menjengah ye. Jangan marah, sue promote kat sini :DD

    ReplyDelete

Komen lah sikit sayang sekalian :)