Pages

Permata Hati

Sunday, February 17, 2013

Tamatnya percutian =(


 
Assalamualaikum :) hai korang..Today,last day
bercuti selama seminggu..Huwaaa..Nak kena balik study dah..After this,zaty sibuk untuk prepare projek akhir kami..Korang doakan zaty dan team berjaya siapkan projek dan pembentangan projeke ok.. :) Zaty diberi kepercayaan rakan2 team untuk jadi ketua projek,Emm..berat hati sebenarnya nak terima title as 'Ketua' tu..Ilmu belum cukup lagi untuk jadi seorang ketua projek..Tapi,zaty terima jugak dengan niat kami sama2 satu kumpulan siapkan projek sampai ke akhirnya..Satu syarat untuk dapatkan diploma ni..Ia sangat penting..
So,after cuti nh,kena pulun habis-habisan..Kena kuat !! So,zaty tak nak hadapi tekanan study ditambah pula dgn tekanan dari perkara2 lain yg tak penting untuk zty fikirkan..Harap semuanya berjalan dgn lancar sampai bulan 4 ni..

Rindulah nak cuty lagi nak jumpa keluarga..Nak duduk bawah ketiak mak je kalau boleh  kan ~Tapi,tentu tak boleh..
Satu hari nanti,kena jugak berjauhan dgn family..
Dirumah tak tertekan..Balik rumah sewa,study jadi tertekan dgn mcm2 perkara..Kadang2,sikap kawan2..persekitaran buat suasana jadi tak seronok..
 
Tapi,itu semua dugaan zaman belajar..Bersabarlah kan..Pasti ada keindahan yg menanti :)InsyaAllah..But,yg susahnya minggu nh,I have no car actually..Kena hantar bengkel pulak..Sian kereta zaty sakit.HIHI..Abah kata banyak dah rosak kereta tu..Kalau mahal sangat nak repair,abah nak beli lain je..Hurm..Tak kisahlah apa2 pun.janji zaty dapat pergi kelas..huhu..
 
Jahanam kereta tu sampai at zaty..Sian2..Ganasnya..HIHI..
Okeylah,today last day at rumah..Petang2 nanty parents hantar balik rumah sewa..Bye2 korang..JUmpa lagi..Assalamualaikum..   
 




1 comment:

  1. Hye, Dah join ke belum Mini GA by Iezwa RazK? Kalau belum join, jemputlah join ye. Ada 40 hadiah menarik untuk dimenangi :)

    http://aqueiez95.blogspot.com/2013/02/mini-giveaway-by-iezwa-razk_15.html

    ReplyDelete

Komen lah sikit sayang sekalian :)