Pages

Permata Hati

Sunday, October 7, 2012

Jom follow - Aku Cuma Seorang Kulikutif !!! Ohsem giveaway

   

Salam korang....lamenye zaty tak update blog huhu :) harini Alhamdulillah, diberi peluang untuk zaty update cerita2 baru at blog zaty..Zaty buka2 je dashboard zaty td terus nampak ramai kwn2 followers zaty join satu GA ke segmen ni zaty rase cam interesting pulak..Emm,sedikit pengenalan tentang blog nih,tuan pemiliknya Remy Hazza..sedap kan?..huhu..
Korang dah bace nih same2 la join taw n kenal blogger si Remy nih..Dengar cerite, GA sangat menarik !! Ohsem kn ?? okeyh korang..sape nak join mcm biase lah kena follow blog ni..n tinggalkan link ye..ikutlah arahan..just scroll link at banner diatas yer :) TQ korang..

Blog Encik Remy Hazza : Remy Hazza

7 comments:

  1. thanks kerana sudi join segmen remy.... mudah mudahan cik zaty antara yg bertuah nanti.... remy follow sini jugak tau !!!!

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. TQ dtg cni :) zaty snggah blog ayut jugak k...

      Delete
  3. tQ saya disini.. :) saye singgah jugak ye..

    ReplyDelete
  4. Maaf lambat blogwalking ke blog ini sebab internet ada problem…dah follow awk..jom follow farisha. Datang dari segmen yang sama ->> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html

    ReplyDelete

Komen lah sikit sayang sekalian :)